NIEUWS

April 28, 2020

Toepassing van statische eliminator in maskermachine

Toepassing van statische eliminator in maskermachine

De gemeenschappelijke maskermachines op de markt zijn: de machine van het vliegtuigmasker, de machine die van het kopmasker, de machine van het vogelbekdiermasker, maskermachine, de machine van het gaasmasker etc. vouwen. Gemeenschappelijkst is de machine van het vliegtuigmasker.

 

Geen kwestie welk productiemateriaal, zolang er wrijving is, de statische elektriciteit onvermijdelijk zal geproduceerd worden. Zoals voor de gevolgen van statische elektriciteit, hebben de verschillende apparaten verschillende gevolgen. Vandaag, bespreken wij, wat zijn het effect van statische elektriciteit op de maskermachine? Wat is de rol van het installeren van een elektrostatische bar?

 

1. Wanneer de maskers worden gecodeerd, zal de nevelterminal de pluis toe te schrijven aan statische elektriciteit absorberen, en er zijn zeer uiterst kleine pluizen op het masker. Het installeren van een statische eliminator kan het probleem van pluisadsorptie oplossen. Verbeter producttarief en verlaag schadetarief.

2. De verwijdering van statische elektriciteit kan het effect bereiken van het aantrekken van geen stof, omdat de maskerdoek stofdeeltjes op de doek tijdens het proces zal veroorzaken om een masker te worden. Het installeren van een statische eliminator kan het probleem van producten met gebreken oplossen dat door stofadsorptie wordt veroorzaakt.

3. De productie van maskers is over het algemeen volledig automatisch of halfautomatisch. Met behulp van statische eliminators, wordt het product automatisch gestapeld en proper bij de materiële lossingspositie, die tijd en inspanning voor het volgende proces van het lassen van de oorriem besparen.

 

Betreffende het installatiestandpunt van statische eliminator, adviseert Anping:

1. Voor de machine van het vliegtuigmasker, wordt het geadviseerd om de statische eliminator op het lossingsdeel van de machine van het maskerlichaam te plaatsen.

2. Men adviseert dat de machine van het earbandlassen over het algemeen in het lossingsdeel van het afgewerkte product wordt geplaatst.

 

Productaanbeveling: Ap-AB1103 anti-schokac ionenbar of ap-AB1108 gas brontype anti-schokac ionenbar.

 

Het het werk principe van de elektrostatische staaf: goedkeurend AC macht met hoge frekwentie, die op de specifieke zenderelektrode door het apparaat van de impedantiekoppeling, handelen die de luchtmolecules ioniseren om positief te produceren en ionen te verbieden; en vervoerend het aan de oppervlakte van het statisch-geëlimineerde voorwerp door de samengeperste lucht, die de positieve en negatieve Elektrostatische last neutraliseren, om het doel van efficiënte en betrouwbare verwijdering van statische elektriciteit te bereiken. Ap-AB1108 kan ook zonder ventilatie worden gebruikt, kunnen twee methodes volgens daadwerkelijke vereisten worden geselecteerd.

Heeft Statisch de Technologieco. van Shanghai Anping, Ltd zich op de verwijdering en de controle van statische elektriciteit 21 jaar geconcentreerd. Zijn productmerk is AP & T. Onder hen, het ioniseren zijn de luchtventilator, de ionenbar, het ioniseren de luchtpijp, het ioniseren het luchtkanon, en het ioniseren de luchtslang de kernproducten van antistatisch. De producten worden wijd gebruikt in de industriële productieindustrie en de elektronische industrie.

Contactgegevens