NIEUWS

April 28, 2020

De elektrostatische sensor kan in het meetapparaat van de masker ademhalingsweerstand worden gebruikt

De elektrostatische sensor kan in het meetapparaat van de masker ademhalingsweerstand worden gebruikt

1. Testmateriaal: textiel het testen instrument (de weerstandsmeetapparaat van de maskerademhaling)

2. Testdoel: de adsorptiekracht van het masker.

3. Testmethode: voeg statische elektriciteit aan het maskermateriaal toe.

4. Elektrostatisch het testen instrument: elektrostatische sensor.

De elektrostatische sensor ap-YV3302 is een testinstrument dat door Elektrisch de Technologieco. van Shanghai Anping wordt ontwikkeld, Ltd het elektrostatische voltage op de oppervlakte van elektrostatische voorwerpen te ontdekken. Het gebruikt de technologie van de niet-contactmeting om het effect te minimaliseren van het opsporingsinstrument op het elektrostatische gebied op de oppervlakte van het voorwerp. Verzeker de nauwkeurigheid van de meting.

5. Elektrostatisch opsporingsproces: controleer de waarde van statische elektriciteitsvermindering van het materiaal na het toevoegen van statische elektriciteit.

6. Het doel van het elektrostatische testen: om de adsorptietijden van het afgewerkte product samen te komen.

De Technologie zijn AP & T van Shanghai Anping Statische gestationeerd in Caohejing, Shanghai. Het is een bekende deskundige van de statische elektriciteitsoplossing in China. Het vestigde in 1999. Het is een high-tech onderneming die R&D, productie, verkoop, en de technische diensten integreren. s oplossing. Het veroorzaakt ionenbar, het ioniseren ventilators, het ioniseren luchtkanonnen, het ioniseren luchtpijpen, het ioniseren luchtslangen, hoofdzakelijk de meters van de statische elektriciteitsopsporing, statische sensoren, enz. De producten worden wijd gebruikt in vele industrieën zoals druk, verpakking, textiel, elektronika, halfgeleider, medische apparatuur, plastic film, enz., en uitgespreid overal vasteland China, Taiwan, Hong Kong, geweest en onophoudelijk uitgevoerd naar Japan, Australië, Korea, Europa en Zuid-Amerika.

Contactgegevens