Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De elektrostatische Problemen kwamen in Gravuredruk voor

De elektrostatische Problemen kwamen in Gravuredruk voor

April 22, 2022

In gravuredruk, kan de toevallige ontsteking ernstige schade aan productie veroorzaken.


Problemen:

Dit soort ontstekingsprobleem wordt veroorzaakt door de lossing van statische elektriciteit op de roloppervlakte aan de omringende aan de grond zettende delen (zoals elektrische vonk), die het brandbare oplosmiddel in de inkttank aansteekt. Gewoonlijk gebeurt dit wanneer het materiaal ingaat en de hoek van het drukpakket verlaat (zie het gebied duidelijk op de manier). Vooral wanneer de drukinkt gouden is, zilveren of zwart, wat min of meer geleidend is, zal het eerder brand vangen. Het geleidingsvermogen maakt het gemakkelijker om elektrische vonken te produceren.
laatste bedrijfsnieuws over De elektrostatische Problemen kwamen in Gravuredruk voor  0

 

Oplossing:

De typische installatie van ionenbar met korte actieafstand wordt getoond in Figuur 1. Hoewel het beter is dan niets, wegens zijn korte actie zijn de afstand en de bar dicht aan het materiaal, heeft het de volgende tekortkomingen:

1. Onbekwaam om het volledige gebied te behandelen dat het elektrostatische probleem moet oplossen.

2. De staaf zal spoedig vervuild worden.

3. Het kleinere dekkingsgebied leidt tot de kortere woonplaatstijd van de rol in het ionengebied, resulterend in slecht elektrostatisch neutralisatieeffect.

4. De elektrostatische verwijderingsstaaf kan gemakkelijk wegens de breuk van de rol worden beschadigd.

De lucht bron ionenbar kan in het gebied ver vanaf de rol (zoals aangetoond in Figuur 2) worden geïnstalleerd, en de effectief gevolgafstand kan 150mm bereiken. Dit zal volledig de statische elektriciteit in het elektrostatische controlegebied (zoals aangetoond in het cijfer), elimineren en zal de waarschijnlijkheid van verontreiniging en schade van de ionenbar, verminderen om de bovengenoemde problemen op te lossen.