Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De LEIDENE producten vergt antistatisch

De LEIDENE producten vergt antistatisch

August 16, 2022

De LEIDENE producten hebben momenteel een zeer breed marktperspectief, vooral op het gebied van verlichting. Als de LEIDENE lichtbron wijd op het gebied van verlichting kan worden gebruikt, zal het een revolutie in de geschiedenis van menselijke verlichting zijn. Nochtans, wegens technische en andere factoren, kan het niet wijd momenteel worden bevorderd. Er zijn vele LEIDENE die producten momenteel op het gebied van verlichting, zoals LEIDENE gazonlichten worden gebruikt, LEIDENE vangraillichten, LEIDENE onderwaterlichten, LEIDENE schijnwerpers, LEIDENE ondergrondse lichten, etc.

 
 
De LEIDENE lichtbronnen hebben de voordelen van energie - besparing, milieubescherming, met lange levensuur, geen straling, enz. Daarom wordt de toepassing van LEIDENE lichtbronnen meer en meer wijdverspreid. Tegelijkertijd, zouden wij verscheidene kwesties ook moeten begrijpen met betrekking tot LEIDENE producten.
 
 
 
1. De LEIDENE producten zouden door een constante huidige voeding van gelijkstroom moeten worden aangedreven
 
 
 
om productkosten te drukken, gebruiken sommige fabrikanten „weerstand-condensator-voltage-vermindering“ methodes aan machts LEIDENE producten, die direct het leven van LEIDENE producten zullen beïnvloeden. Het gebruiken van een specifieke overschakelende voeding zal op machts LEIDENE producten niet de levensduur van het product beïnvloeden. Het is best om een constante huidige bron te gebruiken, maar de productkosten zijn vrij hoog.
 
 
 
2.It zou moeten worden opgemerkt dat de verhoging van temperatuur de LEIDENE interne weerstand kleiner zal maken.
 
 
 
Wanneer de externe omgevingstemperatuur toeneemt, zal de interne weerstand van de LEIDENE lichtbron verminderen. Als een geregelde voeding wordt gebruikt om leiden aan te drijven, de werkende stroom van de LEIDENE wilverhoging. Wanneer het zijn geschatte werkende stroom overschrijdt, zal het de levensduur van het LEIDENE product beïnvloeden. De LEIDENE lichtbron „brandt zich“ uit, zodat is het best om een constante huidige bron te gebruiken om ervoor te zorgen dat de LED'S werkende stroom niet door externe temperatuur wordt beïnvloed.
 
 
 
3. Besteed aandacht aan het verzegelen van LEIDENE producten
 
 
 
Geen kwestie welk soort LEIDEN product, zolang het in openlucht wordt toegepast, het het probleem van het vochtbestendige verzegelen onder ogen zal zien. Als het niet behoorlijk wordt behandeld, zal het direct de levensduur van het LEIDENE product beïnvloeden. Momenteel, gebruikt een klein aantal fabrikanten met hoge eisen ten aanzien van productkwaliteit de traditionele epoxyhars „het water geven“ methode aan verbindings LEIDENE producten. Deze methode is hinderlijker om te werken. Voor grotere LEIDENE producten (zoals LEIDENE omheiningslichten) Niet zeer geschikt, zal het ook het gewicht van het product verhogen.
 
 
 
4. Behoefte om antistatische maatregelen te treffen
 
 
 
Tijdens het productieproces van LEIDENE producten, moeten bepaalde antistatische maatregelen worden goedgekeurd, zoals: de werkbank moet worden aan de grond gezet, moeten de arbeiders antistatische kleding dragen, antistatische ringen dragen, en dragen antistatische handschoenen. Indien nodig, kunt u antistatische ionen installeren de ventilator ook zou moeten verzekeren die de vochtigheid van de workshop over 65% is om de lucht het zijn te verhinderen te droog om statische elektriciteit te produceren, vooral wordt groene leiden vrij gemakkelijker beschadigd door statische elektriciteit. Bovendien is de antistatische capaciteit van LEDs met verschillende kwaliteitsrangen niet hetzelfde, en de antistatische capaciteit van LEDs met hoogte - de kwaliteitsrangen is sterker.
 
 
 
5.Control technologie van LEIDEN vangraillicht
 
 
 
Momenteel, is de wijdst gebruikte controletechnologie voor LEIDENE vangraillichten de „periodieke communicatie die“ methode (hoofdzakelijk op het DXM512-protocol wordt gebaseerd). Zijn voordeel is dat elk vangraillicht geen specifieke „codage“ heeft, en elk kan willekeurig worden geruild, die voor productie en techniekinstallatie geschikt is. Maar zijn grootste nadeel is dat zodra wordt beschadigd, het direct alle vangraillichten achter het, enkel als auto het drijven op een één-steeg weg zal beïnvloeden. Zodra een auto „opsplitst“, zal het alle auto's achter het om veroorzaken te ontbreken. normale bedrijfsvoering. Voor het project van de omheiningslamp van honderden of zelfs duizenden meters, wegens de invloed van externe factoren en de kwaliteit van het product zelf, is het moeilijk om ervoor te zorgen dat elke omheiningslamp geen problemen zal hebben, zodat is het gemakkelijk om het fenomeen van „verkeerscongestie en verlamming“ te veroorzaken.
 
 
Bovendien zeer varieert de kwaliteit van LEIDENE lichtbronnen op de markt. LEIDENE de van goede kwaliteit lichtbronnen niet alleen hebben hoge helderheid, laag lichtvermindering, en sterke antistatische capaciteit, die ook hun lange levensduur bepaalt, maar hun prijs is goedkoper dan de LEIDENE lichtbronnen meerdere keren hoger zijn. Wij zullen vaak sommige spoedig LEIDENE verlichtingsprojecten, die inderdaad zeer mooi eerst zijn zien, maar zullen „onvolledig“ zijn, en sommige projecten kunnen zelfs niet kunnen het werk overhandigen. Daarom fabrikanten en gebruikers indien niet „hard“ op de prijs slaan. Het selecteren van een LEIDENE lichtbron van goede kwaliteit en het treffen van efficiënte technische maatregelen om de kwaliteit van LEIDENE producten te verzekeren zijn de uitweg.