Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het gekwalificeerde aan de grond zetten is de belangrijkste ESD controlemaatregel in een factor

Het gekwalificeerde aan de grond zetten is de belangrijkste ESD controlemaatregel in een factor

August 17, 2022

Het gekwalificeerde aan de grond zetten is de belangrijkste ESD controlemaatregel voor een installatie. Nochtans, kunnen wij niet het voor verleend nemen dat aan de grond zetten goed is. De gronddraden kunnen niet in verschijning veranderen, maar zij kunnen worden gebroken, kunnen zij met verschillende gronden worden verbonden, etc. De beste manier om de grondverbinding te verifiëren is volgens standaardansi/ESD6.1. In alle gevallen, wanneer het meten, moeten wij een betrouwbare grondverwijzing kennen. De overwegingen voor het controleren van het aan de grond zetten zijn:

Metaalhulpmiddelen
Aan de grond zetten van metaalhulpmiddelen met AC impedantie moeten zou worden gemeten zoals gespecificeerd in standaardansi/ESD6.1. In sommige gevallen, kan de conventionele multimeter worden gebruikt om met de gelijkstroom-weerstandsmethode te meten, maar in andere gevallen, vooral wanneer er vele lawaaisignalen op de gronddraad zijn, zullen de meetresultaten van de multimeter zeer onnauwkeurig zijn. Wanneer het meten van kleine impedantie, zoals de waaier van 1 ohm, moet de weerstand van het meetinstrument zelf worden overwogen.

Gemalen verdwijnend (zacht)
wegens hoge weerstand, zijn er sommige uitdagingen in het ontdekken van het aan de grond zetten van statische verdwijnende matten. In dit geval, passen wij een speciaal testinstrument met een hoge weerstandswaaier toe. wegens de signaalintegratie van dergelijke instrumenten, wordt het effect van het constante 50/60 Herz-lawaai verminderd. Omdat het toegepaste testvoltage vrij laag is, kan het weerstandsvermogen van het statische verdwijnende materiaal en het toegepaste voltage niet-lineair zijn, zodat moeten wij zorgvuldig zijn om hoogspanning (typisch megohmmeter) niet te gebruiken om het verdwijnende tarief van de oppervlakteweerstand te meten.