Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

 • China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Wereldwijd

 • Merken

  AP&T

 • Aantal werknemers

  100~300

 • Jaarlijkse omzet

  5000000-10000000

 • Opgericht Jaar

  1999

 • Export pct

  40% - 50%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-021-6451-7662

Inleiding

Werd Statisch de Technologieco. van Shanghai Anping, Ltd opgericht in 1999 dat een Hi-Tech onderneming die en statische eliminator en statische meetinstrumenten in China onderzoeken vervaardigen is. Tijdens de afgelopen jaren streven wij constant ernaar om omhoog met internationale technologietendensen te houden en producten te ontwikkelen die de marktvraag ontmoeten. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van de beste oplossing voor het probleem van statische elektriciteit aan klanten in de verschillende industrieën. Wij concentreren ons bij het verbeteren van de het statisch besturingselementtechnologie en werk moeilijk het belangrijke bedrijf in deze industrie te zijn. Als bankschroefvoorzitter van van de de Elektronikaindustrievereniging van China Antistatische het Materiaaltak, heeft Shanghai Anping een significante invloed in deze industrie en markt.

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

De producten van de het merkreeks van AP&T van het bedrijf omvatten het ioniseren luchtventilator, ionenbar, het ioniseren luchtkanon, het ioniseren luchtpijp, het ioniseren luchtslang, statische meetapparatuur met diverse specificaties. Onze producten worden wild gebruikt in semi gedrag, inkapseling, opto-elektro, elektronika, mededeling, nevel het eindigen, druk, textiel, farmaceutische uitrusting, bouwmateriaal, en injectie het vormen de industrieën. Met de ervaring van zo vele jaren kunnen wij geschikte producten en oplossing aan klanten van statische problemen van verschillende gebieden voorzien. Onze technici zijn zeer dicht aan onze klanten en hebben zeer diep begrip aan verschillende industriële kenmerken. Wij hebben een groot aantal octrooien en wij zijn één van de nationale standaardredacteurs van de statische elektriciteitsindustrie. Wij lanceren constant producten met nieuwste technologie. Sommige producten zijn concurrerend met geavanceerde internationale producten.

 

Tot nu toe hebben wij zakelijke relatie met meer dan duizenden klanten over de hele wereld gevestigd. Onze producten kunnen in vele plaatsen worden gevonden omvatten werkend gebieden en productiemateriaal. Bovendien, wij maken OEM ook producten op de eisen van klanten. Wij hebben ervaring in goed het maken van OEM producten voor - bekende merkondernemingen en gewonnen hoge evaluatie van alle klanten.

 

Onze opdracht moet technische innovatie bereiken en de geavanceerde statisch besturingselementtechnologie verwerven en de beste producten en de oplossing met hoge price-performance verhouding aan klanten over de hele wereld brengen. Wij zijn geëngageerd om onze klanten te helpen om de statische problemen op te lossen en tot een nr statische in verwarring gebrachte wereld te maken.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u al onze voordelen tonen en zouden u een helpende hand geven. Wij zijn zeker wij zakelijke relatie op lange termijn met uw geachte bedrijfbasis bij uw vertrouwen en onze uitstekende producten en de dienst kunnen vestigen.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

Geschiedenis

Geschiedenis van ontwikkeling

 

In 1999, werd het anping van Shanghai opgericht.

 

In 2000, ontwikkelde de eerste ionenventilator van gelijkstroom in China.

 

In 2003, werd de eerste ionenbar van AP&T AC met succes ontwikkeld.

 

In 2007, nam aan de voorbereiding van de nationale norm voor „Elektro de Bouw en de Kwaliteitsgoedkeuringsspecificaties van de de Industrie Antistatische Techniek“ deel.

 

In 2008, uit kwam het eerste binnenlandse ionen de barproduct van gelijkstroom.

 

In 2008, verkreeg het bedrijf twee uitvindingsoctrooien: „Het Elektrostatische Apparaat van de foto-ionverwijdering en Methode“ en „Ionenventilator Intelligente Controle“.

 

In 2011, werd het geschat als nationale high-tech onderneming.

 

In 2011, verkreeg een een „draagbaar elektrostatisch opsporingsapparaat en van zijn elektrostatische opsporingsmethode“ uitvindingsoctrooi.

 

In 2012, behandelend markten overzee.

 

In 2013, werkten wij met de Maritieme Universiteit en Sinopec van Shanghai samen om een nationaal onderzoeksproject te ontwikkelen voor „lijnolieproduct het online testen“.

 

In 2013, nam aan de voorbereiding van de de industrienorm deel voor de Algemene Specificatie van Ionenventilator Statische Eliminator.

 

In 2013, won het de uitvindingsoctrooi „van de elektrodenassemblage voor statische eliminator“.

 

In 2013, verkreeg het bedrijf een „statisch verwijderingsapparaat dat positief van de enig-naald het afwisselende output kan realiseren en gelijkstroom-hoogspanning“ verbieden.

 

In 2014, werd het aangewezen als gekwalificeerde leverancier van Sinopec.

 

In 2014, het bedrijf het „Apparaat van de Luchtreiniging Geschikt verkreeg om Fijne Deeltjes in de Lucht in de Omstandigheden van het Huishoudenmilieu Te verwijderen“.

 

In 2014, verkreeg het bedrijf een „methode om fijne deeltjes in de lucht in de omstandigheden van huishoudenmilieu“ te verwijderen.

 

In 2015, verkreeg de zelf-ontwikkelde ionenbar de nationale explosiebestendige certificatie (eerste in China).

 

In 2015, won de uitvindingsoctrooi het van een „zonne-aangedreven elektrostatisch opsporingsapparaat“.

 

In 2015, won het „één soort ionenventilator of ionenbar met elektrostatische opsporing en octrooi koppelen van de functie terug“ uitvinding.

 

In 2016, was de elektrostatische sensor met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten geboren (eerste in China).

 

In 2016, won het een „gepulseerde ionendiebar van gelijkstroom octrooi op van de veilige het werk wijze“ uitvinding wordt gebaseerd.

 

In 2017, investeer in de Indische markt en vestig een gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf.

 

In 2017, werd de tak van Guangdong gevestigd.

 

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Dienst

Shanghai Anping die het doel om klant van de beste producten aanhangen en de dienst te voorzien. Wij streven ernaar om al onze klanten een gevoel van tevredenheid door de bedrijfsprocedure te geven.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Pre-sales de dienst:

Vóór de handel zal onze ingenieur klant helpen om de toepassingsstatus met inbegrip van werkomgeving, statisch besturingselementvereiste, materiaalvoorwaarde, installatievoorwaarde, machtsconsumptie, samengeperste luchtconsumptie enz. te analyseren en een exclusieve oplossing te verstrekken voor klant.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

In de verkoop-dienst:

De orden zullen binnen 2 uren na ontvangen worden verwerkt en zullen terugkoppelen aan klant. Het productieplan zal dienovereenkomstig net na bevestigde orde worden geschikt. De levering zal binnen de kortste tijd worden gemaakt.

Verpakking:

De goederen worden behoorlijk ingepakt vermijden schadelijk tijdens vervoer. De verschillende producten hebben andere methode om in te pakken om de veiligheid te verdragen.

Onze verkoopingenieur zal zo dicht contact met klant tijdens de gehele verkoopprocedure houden om de geschikte reactie op om het even welk vereiste van klanten te waarborgen.

 

Technische ondersteuning:

Shanghai Anping bezit zijn eigen octrooitechnologie en het ervaren technische team heeft voldoende capaciteit om onze klant efficiënte en uitvoerbare technische ondersteuning op elk ogenblik in het geval van noodzakelijk te geven.    

De naverkoopdienst:

Wij hebben 1 jaar garantie voor onze producten. Zodra de klant heeft zal de probleemdiagnose worden gemaakt en de oplossing zal zeer spoedig worden verstrekt.  

 

 

Ons Team

Beheersteam

De samenstelling van het beheersteam van Shanghai Anping is hoogst ervaren. De meeste leden hebben meer 10 jaar ervarings in dit industrie en beheer. Het beheersteam werkt strategieën met de industrieontwikkelingen omhoog te houden uit en laat het bedrijf toe om de markt te verstrekken de meest geschikte producten en de oplossingen.

 

Verkoopteam

Met meer dan 15 ervoer verkooppersonen die met producten en de industrieën van klanten zeer vertrouwd zijn. Tot nu toe hebben wij klanten van semi gedrag, inkapseling, opto-elektro, elektronika, mededeling, nevel het eindigen, druk, textiel, farmaceutische uitrusting, bouwmateriaal, injectie het vormen, het schoonmaken, meubilair en veel andere industrieën.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

R&D-Team

Samengesteld door ervaren deskundige en ingenieur evenals externe technische ondersteuning zoals universitaire professoren, houdt ons R&D-team onderzoekend de nieuwste technologie in statisch besturingselement en ontwikkelt nieuwe producten.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

De technische dienst

Shanghai Anping bezit zijn eigen octrooitechnologie en het ervaren technische team heeft voldoende capaciteit om onze klant efficiënte en uitvoerbare technische ondersteuning op elk ogenblik in het geval van noodzakelijk te geven.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Productie

15 jaar ervarings om te vervaardigen, geschoolde arbeiders en strikt ISO-beheer verzekert de kwaliteit van AP&T-producten. Elk product moet door inkomende inspectie gaan, productie testen, die definitieve inspectie, prestaties het testen vóór het ex werk verouderen.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Shanghai Anping Statisch Technologieco., Ltd een hoog presterend team is heeft een hoog niveau van de dienst en kwaliteitsbewustzijn. Alle leden werken nauw met anderen samen om een uiteindelijk doel te bereiken.

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6China Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7