Statisch de Technologieco. van Shanghai Anping, Ltd 

 

16 Jaar die van ESD Ervaring tot Uitstekende Kwaliteit leiden 

 

E-mail: journey@sh-anping.com.cn-Telefoon: 0086 21 64517752

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit antistatische bar voor verkoop
Van goede kwaliteit antistatische bar voor verkoop
Customers Reviews
Uitstekende waarde, ontworpen en volkomen, goed verpakte pasvormen. Kon niet om meer vragen. Dank!

—— Koji Miyazaki

De uitstekende klantendienst, zoals geadverteerd, adviseert hoogst. Een goede samenwerkingspartner.

—— William Axley

De punten van Nice, goede prijs, de goede dienst ook!

—— Nuredin Mohammed

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd

1 2 3
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd
Fabrikantencentrum Ongeveer AP&T Industytoepassing

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : AP&T
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 40% - 50%

Werd Statisch de Technologieco. van Shanghai Anping, Ltd opgericht in 1999 dat een Hi-Tech onderneming die en statische eliminator en statische meetinstrumenten in China onderzoeken vervaardigen is. Tijdens de afgelopen jaren streven wij constant ernaar om omhoog met internationale technologietendensen te houden en producten te ontwikkelen die de marktvraag ontmoeten. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van de beste oplossing voor het probleem van statische elektriciteit aan klanten in de verschillende industrieën. Wij concentreren ons bij het verbeteren van de het statisch besturingselementtechnologie en werk moeilijk het belangrijke bedrijf in deze industrie te zijn. Als bankschroefvoorzitter van van de de Elektronikaindustrievereniging van China Antistatische het Materiaaltak, heeft Shanghai Anping een significante invloed in deze industrie en markt.

De producten van de het merkreeks van AP&T van het bedrijf omvatten het ioniseren luchtventilator, ionenbar, het ioniseren luchtkanon, het ioniseren luchtpijp, het ioniseren luchtslang, statische meetapparatuur met diverse specificaties. Onze producten worden wild gebruikt in semi gedrag, inkapseling, opto-elektro, elektronika, mededeling, nevel het eindigen, druk, textiel, farmaceutische uitrusting, bouwmateriaal, en injectie het vormen de industrieën. Met de ervaring van zo vele jaren kunnen wij geschikte producten en oplossing aan klanten van statische problemen van verschillende gebieden voorzien. Onze technici zijn zeer dicht aan onze klanten en hebben zeer diep begrip aan verschillende industriële kenmerken. Wij hebben een groot aantal octrooien en wij zijn één van de nationale standaardredacteurs van de statische elektriciteitsindustrie. Wij lanceren constant producten met nieuwste technologie. Sommige producten zijn concurrerend met geavanceerde internationale producten.

 

Tot nu toe hebben wij zakelijke relatie met meer dan duizenden klanten over de hele wereld gevestigd. Onze producten kunnen in vele plaatsen worden gevonden omvatten werkend gebieden en productiemateriaal. Bovendien, wij maken OEM ook producten op de eisen van klanten. Wij hebben ervaring in goed het maken van OEM producten voor - bekende merkondernemingen en gewonnen hoge evaluatie van alle klanten.

 

Onze opdracht moet technische innovatie bereiken en de geavanceerde statisch besturingselementtechnologie verwerven en de beste producten en de oplossing met hoge price-performance verhouding aan klanten over de hele wereld brengen. Wij zijn geëngageerd om onze klanten te helpen om de statische problemen op te lossen en tot een nr statische in verwarring gebrachte wereld te maken.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u al onze voordelen tonen en zouden u een helpende hand geven. Wij zijn zeker wij zakelijke relatie op lange termijn met uw geachte bedrijfbasis bij uw vertrouwen en onze uitstekende producten en de dienst kunnen vestigen.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Journey

Tel.: 86-21-6451-7752

Fax: 86-21-6451-7673

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)