NIEUWS

April 28, 2020

Snelle oplossing voor stofadsorptie in de industriële industrie

Snelle oplossing voor stofadsorptie in de industriële industrie

 

De sleutel tot het oplossen van het probleem van stofadsorptie moet het probleem van elektrostatische last oplossen.

 

Algemene methodes om stof en statische elektriciteit te verwijderen:

(Ongeldige) grond

(Zwak) lucht schoonmakend stof

Verhoogde vochtigheid in het (ongeldige) milieu

Installeer statische (efficiënte) eliminator

(Lucht schoonmakend stof) het Wegblazen van stof door lucht op voorwerpen te blazen is de het meest meestal gebruikte methode van stofverwijdering, maar de wrijving tussen de lucht en de voorwerpen zal waarschijnlijk statische elektriciteit produceren, die dat het stof veroorzaken opnieuw worden geadsorbeerd op de voorwerpen. Behoefte om statische eliminator (geadviseerd ioniserend luchtpijp, ioniserend luchtkanon, het ioniseren kan de luchtslang met samengeperste te zuiveren lucht worden gecombineerd) te gebruiken.

 

Het principe:

Het keurt AC elektriciteit goed met hoog voltage en met een specifieke zenderelektrode verbonden om de lucht te ioniseren om positief te produceren en ionen te verbieden, die door de samengeperste lucht aan de oppervlakte van het elektrostatische te elimineren voorwerp worden vervoerd, en het positief te neutraliseren en elektrostatische lasten te verbieden om efficiënte en betrouwbare elektriciteit en stofverwijdering te bereiken. doel.

 

Ioniseren van luchtkanon/het ioniseren luchtpijp/het ioniseren luchtslang is geschikt voor lokale statische en stofverwijdering.

● Stofadsorptie op de spaander

● Adhesie van spaanders tijdens verwerking van harsproducten

● Buitenlandse kwestie die binnen tijdens tablet verpakking wordt gemengd

Als u een bredere waaier nodig hebt, kan een grotere waaier van statische en stofverwijdering, u ionenstaafreeks en ionenventilatorreeks gebruiken.

 

Ionenbarreeks: geschikt om statische elektriciteit in een brede waaier te elimineren.

● Filmadhesie

● Niet-geweven stofabsorptie

● Stofadsorptie op gedrukte materialen

 

Het ioniseren de reeks van de luchtventilator: geschikt voor statische verwijdering in de middenwaaier

● Statische en stofverwijdering op de lopende bandlijst

● Stof het belemmeren van voeder

● Stofadsorptie op kringsraad

 

Heeft Statisch de Technologieco. van Shanghai Anping, Ltd zich bij statische verwijdering en de statische opsporing 21 jaar geconcentreerd. Zijn productmerk is AP & T, van wie het ioniseren de luchtventilator, ionenbar, het ioniseren luchtpijp, het ioniseren luchtkanon, het ioniseren luchtslang, statische testmeter, statische sensor het kernproduct is. De producten worden wijd gebruikt in de industriële productieindustrie en de elektronische industrie.

Contactgegevens